Copyright Filippo Zambon

Olet tervetullut vastaanotolleni sellaisena kuin olet, yksin tai tärkeiden läheistesi kanssa. Sinun äänesi, tarpeesi ja oma tahtisi ovat minulle tärkeitä. Autan sinua polullasi löytämään ne työkalut, joilla pystyt itsenäisesti hyödyntämään jo olemassa olevia voimavarojasi. Uskon ongelmien ratkaisemiseen keskustelun, reflektion sekä itsereflektion kautta.

Yksilön vapaus itsemääräämiseen on mielestäni tärkein ihmisen oikeus. Uskon, että jokaisella on oikeus määritellä omia elämäntapoja, tuntea itsensä sellaiselta kuin vain tuntuu, tehdä omia valintoja ja hallita omaa vartaloaan.

Seksuaalisuus aiheena on kiinnostanut minua nuoresta saakka ja tunnen tarvetta palvella muita varsinkin vaikeissa elämänvaiheissa.

Keskustelen mielelläni kaikista seksuaalisuuteen liittyvistä teemoista. Seksuaali- ja sukupuolen moninaisuus, muunsukupuolisuus, ”gender non binary alternative narratives” sekä monikulttuuriset suhteet ovat erikoistumisen alueeni.

Seksologiksi (seksuaalineuvojaksi ja seksuaaliterapeutiksi) opiskelin Helsingissä Sexpo:n säätiöllä parhaiten kouluttajien johdolla (mm. Jussi Nissinen, Elina Tanskanen, Veera Uusoksa).

Valmistuin ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi (Solution-Focused Advanced Practitioner) Lyhytterapiainstituutista LTI ja olen IASTI (international alliance of solution-focused teaching institutes) sertifioitu toisen asteen lyhytterapeutti.

Koulutukseltani olen myös Filosofian Maisteri ja tohtorikoulutettava Helsingin yliopistossa.

Humanistisen taustani ansiosta olen erityisen kiinnostunut seksuaalisuuden representaatiosta suomalaisessa nykykaunokirjallisuudessa. Ammattini puolesta olen työskennellyt opettajana ja opetuksen suunnittelijana mm. Espoon kaupungin kieli- ja kulttuuriryhmien yksikössä. Toimin myös työvalmentajana Stadin AO:ssa.

Mikäli haluat lisätietoa voit lukea ansioluetteloni täältä.