Oma Nautinto


On OK ottaa aikaa itsetutkiskeluun ja hyväilyä varten!

Sooloilu, masturbaatio, harjoittaa itsetyydytystä… sillä on monta nimeä. Kautta aikojen itsetyydytystä on kuvattu häpeällisenä ja sopimattomana toimintana. Häpeällistämällä itsetyydytystä on yritetty rajoittaa ihmisten seksuaalista ilmaisua ja voimaantumista. Tutkimukset osoittavat, että seksuaalisesti aktiivinen ja hyvinvoiva ihminen on tervellisempi sekä, että itsetyydytys voisi jossain tapauksessa jopa pidentää eliniänodotetta! Varmasti se tekee meille annetusta ajasta nautinnollisempaa ja iloisempaa.


Alla olevilla ehdotuksillä pääset aloittamaan matkaasi omaan nautintoon.

  • Anna itsellesi lupa nauttia, olet sen arvoinen. Paras tapaa kasvattaa nautintoasi on tutkia omaa seksuaalista potentiaalia. Nautinto harvoin syttyy itsestään eikä se vain tule ulkoapäin jos odotat hyvää hetkeä ja sopivaa kumppania. Nautinto syntyy meidän tahdoista ja tietoisuudesta siitä, mistä pidämme tai emme pidä. Voit aloitaa miettimällä mikä sinulle tuottaa nautintoa? MIstä et pidä/tuottaa sinulle epämiellyttäviä tuntemuksia?
  • Omalle fantasioille tilaa. Niin sanotusti ”häpeälliset” fantasiat ovat yleisempiä kuin luulet! Ihmiset voivat saada kiihotusta asioista, jotka yleisesti koetaan pelottavaksi, likaisiksi, tai vääriksi, siksi on tärkeä muistaa, että fantasioilla ja niiden tekoon panemisella on ero. Fantasiat ovat vain sinun ja sinulla on lupa nauttia niistä!
  • Muista ottaa huomioon koko keho, pysähdy siihen, josta saat nautintoa. Ota aika itsellesi ja ole armollinen.
  • Nautinto edellyttää hidastamista. Mikäli nautinto ei synny heti se ei tarkoita, ettei syntyisi ollenkaan!
  • Kokeile eri asentoja ja eri tapoja hyväillä itseäsi.
  • Seksilelut ovat tervetulleita, muista olla uutelias!