FANTASIATMietityttääkö sinua tämä aihe? Haluatko lisätietoa asiasta, joka sinua kiinnostaa tai jopa askarruttaa? Lähetä minulle viesti tai kommentoi tähän postiin. Jos tuntuu siltä, kaikesta voimme keskustella lisää myös neuvonnassa tai terapiassa. Tämä on ensimmäinen post sarjasta ”Uskalla kysyä”.

Kaikilla on oikeus fantasioihin ja kaikki fantasiat ovat sallittuja! Enemmän tai vähemmän kaikilla on alitajuinen kuvitelma oikenlaisesta ja sopivasta seksuaalisuudesta ja sen toteuttamisesta. Käytännössä seksuaalisuus on kuitenkin henkilökohtainen ja yksityinen osa meistä joten jokaisella on oikeus kehittää ja toteuttaa sitä itselle sopivalla ja mieluisalla tavalla rajoituksetta ja tuntematta häpeä omista mieltymyksistä ja fantasioista. Ihmiset voivat saada kiihotusta asioista, jotka yleisesti koetaan pelottavaksi, likaisiksi, tai vääriksi, siksi on tärkeä muistaa, että fantasioilla ja niiden tekoon panemisella on ero. Ne niin sanotusti ”häpeälliset” fantasiat ovat yleisempiä kuin luulet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *